6 responses to “Kränkthetsbistånd”

 1. Fredrik Ohnesorge

  Nog är debatterna här i Svedala snedvridna med alldeles för stort fokus på fel saker.
  Tur att det finns personer som du Max som bidrar till att uppmärksamma detta. God fortsättning önskar jag dig och alla andra människor…

 2. Elisabeth Öhman

  Helt fantastisk humor 😀 Toppenbilder!

 3. ...

  Glöm inte de utsatta svenska feministerna som får dras med sexistiska trafikskyltar i stil med Herr Gårman – de behöver all hjälp de kan få!

 4. elwee

  Ser att husskylten är på svenska.
  Det är nog nödvändigt eftersom du aldrig kommer att få se en sådan på hemspråket i ett MENA-land

 5. -_-

  Det är ingen som tvingas till att säga hen. Det är ju ett ord som är tillagt till det svenska språket för att kunna benämna människor vars kön är oklart, människor som inte ser sig som varken kvinna eller man eller när man talar allmänt om en person som du t.ex. kommer att träffa men inte vet än om det är en man eller en kvinna.
  Så istället för att säga ”det/den” som syftar på en sak så kan man använda ”hen” som kan betyda både han eller hon. Mycket mänskligare.

  Och nej, jag är ingen feminist – bara trött på att så många missuppfattar och förstorar upp vårt nya tillskott ”hen” till någon slags ”katastrof”, men det är väl så Sverige fungerar så fort något ändras.
  ”Det ska vara som det alltid har varit!” Bla bla bla, nej. Världen ändras och vi med den.

 6. Fredrik

  Ingen satir på alla de äldre kvinnor som vurmar så mycket om deras ensamkommande pojkvänner? Hade det varit unga ensamkommande flickor med äldre herrar som gullade med dem hade debatten låtit helt annorlunda i Sverige.

Leave a Reply