8 responses to “Fredrik Siffertrixaren Reinfeldt”

 1. gråvarg

  Skattesänkningar till höger och vänster (nåja) skulle ge så många nya jobb, av det blev det nästan inget annat än just skattesänkningar mest åt de rikaste. Men nya skattehöjningar från S hotar alltså jobben som inte blev till?

  1. Ordförande Svensson

   Skattesänkningarna gav större skatteintäkter och sysselsättningen är högre idag – både procentuellt och till antalet personer – än när vänstern hade makten.

 2. Ordförande Svensson

  Professor Peter Esaiasson bedriver ett forskningsprojekt som heter ”Demokratins mekanismer” där en studie visar att besvikna socialdemokratiska väljare är mer benägna att jobba svart eller fuska med skatten om en borgerlig regering har makten. De blir helt enkelt bittra, snåla, osolidariska egoister.

  I tidningen Riksdag & Departement säger professor Esaiasson:“Socialdemokrater är västvärldens i särklass sämsta förlorare. De blir mindre lojala mot samhället efter en valförlust.”

  1. Roger

   Även solen har sina fläckar.. eller menar du att Moderater har patent på att vara bittra, snåla och osolidariska egoister?

   1. admin

    Fredrik är ingen sol med fläckar. Han är som en slocknad stjärna. Kall, mörk och med ett stort svart hål lämnat efter sig.

    1. Roger

     Håller med dig till 100% admin.. 🙂 mitt tidigare svar var på herr ordförande Svenssons högervridna ”vetenskapliga forskningsprojekt” som visar att Sossar blir bittra snåla och osolidariska egoister när dessa förlorar ett val, inte på din underbara illustration. 🙂 Att sossar råkar vara det nån gång då och då visar ju bara att även solen har sina fläckar. Att vara bittra snåla och osolidariska egoister är ju Moderaternas normalläge oavsett vem som vinner ett val. ..men Svensson menade med stor sannolikhet att Moderater har ensamrätt på detta 😀

     ..men DÄREMOT, som ytterligare ett svar till Svensson, så finns det ett ”forskningsprojekt” genomfört av psykologen Paul Piff, som visar att högeråsikter kan vara en dold sjukdom. Kort sammanfattning på detta via AB : http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article21053660.ab

Leave a Reply