13 responses to “Kommentar till min teckning om ”svensk kultur””

 1. Kan Danuta få fler fans än Sverigedemokraterna?

  Synd att man ska behöva förklara såna självklarheter.
  Fortsätt i samma stil Max, vi håller på dig! 🙂

 2. DDR2

  Hmmm…
  Så du mnenar att man kan likställa semestrande svenskar med importerade ekonomiska asylturister? Urbota dumt.

  1. Em

   Nej det menar han inte. Läs en gang till. Att säga att alla svenskar ser kvinnor som nagot man kan köpa pga att nagra svenskar beter sig sa i Thailand mfl. ställen är samma sak som att säga att alla asylsökande Syrier är valdtäktsmän pga. att en eller nagra beter sig illa. Bada pastaenden stämmer ej. Förklara istället gärna vad en ”importerad ekonomisk asylturist” är för ngt.

  2. Noah

   Yet again you missed the point…

 3. Magnus

  Även kvinnor köper sex utomlands men då främst i vissa afrikanska länder.

  Visa en bild på en försöken Svensk man och kvinna med pengar i näven och en pratbubla att titta på rika Svenskar.

  Då slipper Thailänska kvinnor som tyvärr redan har en oförtjänt dåligt rykte (Mest utspritt av Svenska kvinnor).

  ”Jaså du ska på Thaimassage? Du ska knulla alltså” ”var de bra på att suga av dig” ”alla VET att Thsilänskor är horor” ”ursh vilka horor” (när de här Thaimassage eller ser en Thailänska”.

  Tror du på fullaste allvar att denna bild ändrar på dennå människosyn / detta rykte?

  Om så är fallet så är du otroligt naiv människa.

  Ps.
  I Thailand är det olagligt att sälja sex, deras regering och högaktade kung gör allt för att stoppa sexförsäljningen ex. rädisor och griper många.
  Men Thailand är tyvärr ett ganska fattigt land och det utnyttjar kriminella organisationer som då tvingar Thailänskor och kvinnor från andra närliggande länder kvinnor att sälja sex.

  Några gör det i ren desperation men det är INTE så vanligt som många tror. Några kan gå vid stränderna och försöka sälja sex.
  Ge dem ex. 100 bath när ni är nere som hjälp istället.

  Hjälp sen deras regering att få tag på trafficking ligorna (dom tvingar män och kvinnor) att sälja sex..

  Thailands regering gör allt för att stoppa det och det är förbjudet i Thailand.

  Behandla Thailand och dess människor på ett humant sätt.

  Tack för ordet.

 4. Yvette Gustafsson

  Så intressant att vissa valt att tolka den som att budskapet är något negativt mot kvinnorna i den här bilden. Jag trodde de flesta var medvetna om att det är ett stort problem att många västerlänningar (även de guldplätterade, gudabenådade, alltid goda svennebananerna) åker till Thailand för att köpa sex när tillfälle ges. Till och med svenskar är as (tänka sig!), det ska minnas.

  Tror det är alltför många som är omedvetna om hur opopulära svenska ungdomar är på österrikiska skidorter(http://www.svd.se/pa-topp-igen), hur ogillade ”vi” är som bildar slutna communityn i Spanien och Thailand (http://lattvikt.se/svenskar-utvisas-fran-spanien), hur lortiga och obildade svenskar var i de enkla boenden de uppförde när de kom över till amerika då det var hårda tider i Sverige.

  Tyvärr verkar det vara svårt att utbilda bort trångsynthet, hur många överlevare från olika världskriser som än besöker grundskolorna 🙁

 5. Per

  @DDR2 Poängen var väl att det är bra att vara försiktigt med gruppering av människor, det måste göras med förståelsen att individer är komplexa och olika, även inom vissa grupper. Intressant också att det du ser på bilden är ”semestrande svenskar”. Jag själv som semestrat i Thailand för några år sedan skulle helst inte räknas till den gruppen Max har tecknat..

 6. Johan

  DDR2, läs blogginlägget igen så kanske det går bättre för dig att förstå.

 7. Doctorn

  Jag måste nog hålla med DDR2 där. Turister vs asylsökande som flyr från krig/förtryck. Jag menar de asylsökande kommer inte till den här kylan för att de tycker att det är mysigt utan kommer hit för att de har ingen annanstans att ta sig till. Att vissa av dem beter sig illa för att samtliga ska bli kallade våldtäktsmän är ju helt sjukt. Andra sidan har vi svenska turister som åker dit för att de känner sig uttråkade. Köper sex, dricker som idioter och beter sig illa. De borde fan bli utkastade från de länderna direkt.

  Det var så DDR2 menade med sin sparsamma kommentar 😉

 8. Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  Thailändarna kan närsomhelst utvisa svenska torskar som bryter mot lagen. ”Kod 291” finns inte i Thailand. Svenska torskar uppbär inte bidrag i Thailand, men betalar för sig eller får pallra sig hemåt.

  Kulturen med prostitution är extrem i Thailand jämfört med Sverige och kan knappast anses komma från Sverige. Thailändarna själva är extrema. Äldre Thailändska torsk-kvinnor betalar ibland för unga västerländska män också.

  Kapitalism och överbefolkning leder till extrema konsekvenser.

  Jämförelsen mellan kriminella invandrare på Sveriges gator och feta svenskar på torsk-semester i fattiga länder haltar således betänkligt.

  …men jag har något du kan teckna som är betydligt mer komiskt:
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/02/01/glada-nyheter-nytt-mode-en-kevlardrakt-med-trygghetsknapp-mot-terrorism/

 9. Andreas

  …och ännu ett kommentarsfält domineras av foliehattar med för mycket fritid och för liten förmåga till läsförståelse.

 10. ミッコ

  Enligt vänstern och sosseriet så har vi ingen kultur i Sverige

Leave a Reply