7 responses to “Telia – om diktatorn själv får välja”

 1. Björn R

  Sen var det ju det där med kommunikationsutrustningen till Syrien. Den ligger väl på Carl Bildts CV. Har Calle och Telia fler gemensamma nämnare?
  Det vore om Telia skulle ge sig in i vapen och oljeindustrin oxå.
  Undrar om regeringen ser detta som ett fräsht och nytänkande sätt att tillskansa sig deg.
  Uppenbarligen..

 2. Kim

  Ha, detta påminner mig om här i England, där de inte kan förbjuda Piratebay. Istället har de tagit en annan väg runt det hela.

  Alla leverantörer av internet i England behöver betala saftiga böter om de låter någon komma fram till den hemsidan.

  På så sätt har man ju inte officiellt förbjudit Piratebay, alla får ju gå in på sidan och ladda ner vad de vill, om de kommer fram vill säga…

 3. Ordförande Svensson

  Största möjliga satirtysssssstnad om hur att Telia inte längre är helstatlig och agerar utan statens inblandning. S-styrda Folksam äger lika mycket av Telia som staten. Men till dem skickar du väl fakturor? Hur Nuon-affären inte var en regeringsfråga. Inte ett pennstreck om att det var gamla S-regeringar som sålde in en vapenfabrik till Saudiarabien, hur ännu äldre S-regeringen som enda västerländska land skrev handelsavtal med Nordkorea och svenska folket blev lurade på skattemiljarder, hur förra s-regeringen hjälpte till att skicka människor till tortyr, hur gamla Socialdemokratiska statsministrar hjälpt diktatorer få bättre rykte – Mugabe, Castro, Kim Jong Il.

  Hur känns det att vara mörkläggnings- och dimridåsatiriker i socialismens tjänst, Max Gustason?

 4. johan lindgren

  det är konstigt att man alltid ska klumpas samman med sossarna så fort man inte tror på marknadsliberala idéer… eller så blir man kulturmarxist. Gillar dina serier skarpt! Keep up the good work! Solidarity forever !

 5. Fredrik

  Helt plötsligt blev dagen så mycket bättre.
  Tack!

 6. Barnabas

  När kommer alla vakna och inse att det mesta handlar om PENGAR, och inte moral? Vänster, höger eller mitten….sak samma alla är i båten för samma sak; hur stor del av kakan kan man bita av innan någon kommer på en?

Leave a Reply