12 responses to “Mata ditt bankego!”

 1. Linus Nilsson på Facebook

  alternativ 2!!

 2. Don Givovanni

  Intressant frågeställning! Röstar nog på alternativ nr 1. För det hade freddan gjort

 3. Anna Sundberg på Facebook

  Freddan är en klippa.

 4. Petter

  Det var en ytterst dålig jämförelse tycker jag, då banken knappast tar 90% av de pengar som du sparar. Sanningen är faktiskt den att banken förser dig med en tjänst som de självklart har rätt att ta betalt för.

  Tänk om alla vänstersympatisörer kunde lägga lika mycket tid på att skaffa sig en vettig utbildning och ett jobb där man gör rätt för sig, som de la på att övertyga meningsmotståndare om att det är bättre om alla får allt gratis. Då hade det inte varit någon jävla finanskris idag.

  1. Dude

   Anledningen att vi har en finnanskris är för att vi lever i ett kredit sammhälle, där det finns mer pengar än vad det finns resurser, som en följd av att resurser övervärderas. Om de övervärderas en period kommer det här till sist leda till att de undervärderas, vilket medför en rejäl jävla lågkonjuktur. Anledningen att resurserna värderas skevt är till följd av rika nötter, som inte ens har vett att vara långsiktigt giriga, spekulerar med pengar som inte ens är deras egna.

   Banker innebär att de som har mycket pengar får mer, och de som har lite pengar får mindre, och du kan FAN inte påstå att man inte behöver använda banker, känner du någon vanlig medelsvenson utan banklån? Man BEHÖVER lån för bil, hus unt zu weiter. Det är medelsvenson som gör att banken går med vinst, och som gör att dess vds kan ta ut sina sjuka bonusar, då borde de satans idioterna ha tillräckligt vett att iaf inte sätte hela ekonomin i gungning, det tjänar de själva på i längden.

   För övrigt, om en VD får ta ut bonusar när ett företag går bra, för att det är ”deras” förtjänst att det går så bra, då msåte det väl också vara tvärtom, att när det går dåligt är de skyldiga att betala tillbaka, för det är ju fortfarande deras ansvar?

   Jag tycker att vänster vridna pk nötter är duma i huvudet, men om du är så satans efterbliven att du inte insett att det faktiskt är väldigt många som får betala för väldigt fås misstag, så är det DU som borde skaffa dig en utbildning, ditt jävla retard.

  2. niolca

   ”Sanningen är faktiskt den att banken förser dig med en tjänst som de självklart har rätt att ta betalt för. ”

   Jo men frågan är, HUR MYCKET? , som det nu är tar de oförskämt bra betalt samtidigt som de lämnar dåliga räntevillkor på kundernas insatta kapital som de är beroende av för att kunna driva sin bankverksamhet.
   Deras rådgivare ang. aktieplaceringar har i undersökningar i olika media visat befinna sig på ”apnivå”. Men bra betalt tar de trots detta. Man kan gott kalla det för bedrägligt beteende.
   För att inse detta behöver man inte tillhöra någon vänsterfalang det räcker med att vara en vanlig allians-Svensson med normala räknekunskaper och känsla för ett rättvisepatos för att konstatera fakta.

 5. Alma

  Max Andersson, du är underbar.

 6. Mattis

  Alternativ X
  Det är ju vad folk alltid brukar säga till mig när jag öppnar käften <3

Leave a Reply