3 responses to “Det fria elevvalet”

 1. Manfred Tilge

  Dags te å återinför skampålen ?!!!

 2. Knorkamor Ersfuh

  Ärligt talat, jag fick väldigt lite sympati för någon av de rektorerna som visades upp i Uppdrag Granskning, utsugande marknadsliberaler hela bunten. Men så är det ju överallt inom alla branscher, du blir inte stor och rik genom att vara snäll.
  De skiter i kidsen, de vill bara tjäna stålar. Men hur jävla bra är kommunen då?
  Nu var det ju iofs över 20 år sedan så jag kan bara hoppas att det på något sätt blivit bättre någonstans i Sverige, men själv blev jag stämplad som ett ”ruttet äpple” av kommunen och skickad till en ”värstingskola” där de inte hade någon jävla aning om vad de skulle göra med oss utöver att förvara oss så gott de kunde.
  Visst vill jag säga att många av de som arbetade där hade ett hjärta av guld, men det fanns ingen plan i hur de skulle hjälpa någon, särskilt inte som alla hade så vitt olika problem.

  Så innan vi börjar hata på friskolorna så ta och kolla upp vad er egen kommun har för lösningar för barn som växt upp med misshandel, droger, våldtäkt, psykisk sjukdom och andra problem.

 3. Daniel Malmros

  Hej

  Taskigt att hänga ut rektorer som yrkesgrupp. Finns såklart usel sådana också men i grunden är det pengaintresset från skolans styrelse som är boven och inte den pedagogiska ledaren.
  // Rektorn – på en skola där alla är lika välkomna

Leave a Reply