5 responses to “Höger om, marsch!”

 1. Johan Krüger Haglert

  Associera inte ihop oss som bara är halvskeptiska till massinvandring med någon annan fråga överhuvudtaget ärligt talat =P

  Jag har inte röstat på borgarna och var det det som nämndes jag var missnöjd med så finns det ju ett gäng andra alternativ som också fungerar bra, kanske t.o.m. bättre än Åkessons.

  Dock är det ju mest samma skrot och korn i just invandringsfrågan vad man än väljer sålänge det inte är SD så där ges ju väljarna få val oavsett hur extrema eller inte de är.

  1. Johan

   Miljöpartiet ställer sig inte likt några andra partier i invandringsfrågan, just saying

 2. Johan Krüger Haglert

  Ska jag säga något negativt emot båda så är det väl att ett jämnställt samhälle rimligtvis är trevligast att leva i för alla.

  Å andra sidan finns ju risken att de ekonomiskt sinnade personerna har rätt i att att ta från de som har inte fungerar så bra när de som har kan välja att helt enkelt fly fältet. Vad blir det sen då? De produktiva medlemmarna av samhället kan och vill ju rimligtvis inte bära hur stor börda som helst, var gränsen går skiljer sig ju åt.

  Politikerna vet ju om det där och det whineas ju på att övriga länder i EU inte tar sitt ansvar och snackas om att de också borde göra det. Men de måste väl rimligtvis få bestämma själva hur mycket de vill dela med sig. Ingen tvingar oss ju att ta emot så mycket flyktingar och anhöriga som vi gör. Det är ju valfritt. Att man sedan har skitit i det blå skåpet och har svårt att ändra sig / inte vågar för att majoriteten av opinionen, media och den fasad man har byggt upp går emot en är ju en annan femma.

 3. Franz

  Håller med dig fullt ut Johan K

 4. Voldo

  Väldigt talande bild. Alliansen har förstört Sverige.

Leave a Reply