9 responses to “Klimatskeptiker”

 1. Daige

  Inte för att jag hoppas att detta någonsin händer, men bara för att få skratta åt skeptikerna och säga ”vad var det jag sa” så vill man ändå att det ska visa sig att de har så jävla fel…

 2. carina

  -Det är bara grannens pool som svämmat över!

 3. G

  Ja alla de som inte har den ”rätta” tron måste förlöjligas. Så lät de när forskare och vetenskapsmän sa att jorden var platt också. Det har dock visat sig att till och med FN:s klimatpanel arbetat efter oetiska metoder och haft ett ”färdigt” mål att bevisa istället för att forska helt oberoende. Man måste komma ihåg att de flesta forskare lever på forskningsmedel och dessa fryser inne (ursäkta uttrycket) om de inte levererar skrämselpropaganda. Den största delen av de (naturliga) klimatförändringarna styrs av solen – och det är knappast troligt att solens energi minskar bara för att vi i Sverige har världens högsta bränsle och energiskatter. Det är lätt att se samband mellan klimathetsen och arbetslösa bilarbetare och andra som jobbar inom dessa branscher. Senaste avskedade Peugeot 8000 arbetare. Det är viktigt att se konsekvenserna av att tro på teorier istället för neutrala bevis.

 4. Kim

  Jo, det är inte lätt att se vad som är vad i dagens samhälle. Folk har glömt den grundläggande regeln ”följ pengarna”.
  Om man ser vem som tjänar vad på de olika nyheter som poppar upp så kan man enkelt ta reda på sanningen.
  Sedan måste man naturlgitvis gräva lite själv också och det är då det är så skönt att kunna komma med ordet ”konspirationsteori”. Vips behöver man inte leta själv och har enkelt förlöjligat den andre personens bevisade argument. Speciellt för Svensson som gärna vill känna sig trygg och kunna fortsätta leva det liv de har idag utan att behöva oroa sig för konsekvenserna.

  Stora företag i USA har spenderat otroliga summor på att mörklägga skadorna som de orsakar på planeten och deras mest genialiska drag måste ju vara att växthuseffekten är en bluff.

 5. John MLK

  Om det skulle vara så att allt detta är en konspiration, så innebär det att någon har genomfört den största komplotten och mörkläggningen i modern historia. Detta skulle behöva vara någon med högt uppsatta kontakter inom forskarvärlden, näringslivet och politiken, världen över. Samt enorma ekonomiska medel, och mycket att vinna på att t.ex IPCC’s rapporter visar sig riktiga.
  Och vem skulle det vara!? Är det kanske de underfinansierade forskarna i FN’s klimatpanel, som får merparten av sina bidrag från de stater som har mest att förlora på att deras forskning skulle visa sig stämma? Eller kanske tyska solpanelstillverkare, som tigger statliga bidrag från höger och vänster för att få verksamheten att gå runt? Nej, jag vet, det är Greenpeace, som skickar ut ungdomar på gator och torg med clipbrädor för att tigga pengar!
  Så måste det naturligtvis vara!

 6. Evve

  Fast det var kyrkan som sa att jorden var platt…

  1. GJ

   Glöm inte att flesta vetenskapsmän jobbade inom kyrkan och följde kyrkans beskrivelse av världen. Även Tycho Brahe försökte bevisa att jorden låg i universums centrum.

Leave a Reply