5 responses to “Stora visioner”

 1. Junior Senior

  Vad skönt att jag inte var ensam om att tänka samma sak. Stod och läste sossarnas valskyltar och insåg att det är samma som varje val. Det är ”same procedure as last election” enbart ansiktena byts ut. Det är fegt, slött och signalerar ointresse för väljarna och ointresse för att ta strid. Dåligt dåligt dåligt!

  Roliga var också att jag tänkte för mig själv att de borde pröva alternativa reklamsätt och tänkte att varför hyr de inte in någon som till exempel Max Gustafson att göra några rolig skyltar istället för det fantasilösa dravlet de har nu.

  Så ser jag att Max redan uppmärksammat samma sak!

  Underbart! Guds heliga massmord var också bra, tycker du var väldigt bra på att fånga upp sånt som ligger i tiden med dina senaste teckningar.

 2. PiratDavid

  Max sätter bild på det som ligger på allas läppar! Jättebra som vanligt!

 3. Anton G

  Tack Max för dina fantastiska satirer!

  Det krävs politiskt mod för att stå för en sak! Usch för de allt för många partier som försöker vara alla till lags. Ska vi nå social utveckling, hög svensk standard i välfärden och allt annat som folk verkar tycka om så måste man ha mod att erkänna att alla inte kan vinna på en visionsfull politik! Vissa intressen måste gå åt sidan!

  Skönt att ialf V har modet nog att säga rakt ut – vi är riskkapitalisternas fiender och vinstjakten måste väck!

Leave a Reply