2 responses to “Pandemisk faktaresistens”

 1. Karolina Hagegård

  Ok… Judarna styr inte världen. Jorden är inte platt. Jänkarna landade på månen. Breivik var en ensam gärningsman. Chemtrails är idioti. Osv, osv, osv.

  Men 9/11 är en falsk-flagg-manöver! Precis som när Gustav III 1788 anföll sina egna svenska soldater utklädd till ryska kosacker, och inledde svensk-ryska kriget. Eller som när nazisterna tvingade polska fångar att attackera en tysk radiostation, Sender Gleiwitz, och sen startade Andra Världskriget genom att anfalla Polen. Osv, osv, osv.

  Knepet är inte att säga ”Det finns inga konspirationer!” eller ”Makten försöker aldrig lura oss!”… Knepet är att kunna skilja på NÄR de försöker lura oss, och när de inte gör det.

  Några fakta om 9/11-utredningen:
  http://karolinacommentsontheworld.blogspot.com/2016/01/6-errors-in-nists-911-faq-pages.html

 2. Fredrik

  Får faktiskt hålla med Karolina här,det finns många frågetecken kring 9/11. Finns en välproducerad dokumentär om detta kallad ”shadow world”. Tycker det är lite konstigt att det ses som en självklarhet att tyska folket anses ha varit ovetandes om judarnas utrotning under andra världskriget, hur man nu lyckats dölja mord på åtskilliga miljoner människor men att 9/11 (en betydligt mindre operation) skulle vara omöjlig att mörka. Högst ologiskt om man ska se det logiskt.

Leave a Reply